Over FocusVasculair

FocusVasculair is een onafhankelijk en praktijkgericht nascholingsconcept over interdisciplinaire vasculaire geneeskunde. FocusVasculair bestaat uit een hoogwaardig Nederlandstalig nascholingstijdschrift in combinatie met een toegankelijk digitaal kennisplatform met geaccrediteerde e-learning, waarmee u jaarlijks 16 nascholingspunten kunt behalen.

Door het veelvuldig voorkomen van comorbiditeit bij de vasculaire patiënt wordt het steeds relevanter om over de grenzen van het eigen vakgebied heen te kijken en meer inzicht te verkrijgen in elkaars expertise. FocusVasculair biedt nascholing op hoog niveau, waarin de zorg rond de vasculaire patiënt vanuit verschillend specialistisch perspectief wordt belicht. FocusVasculair geeft hiermee invulling aan de vraag naar praktische kennis over diagnostiek en behandeling van de vasculaire patiënt.

FocusVasculair is bestemd voor alle specialisten die dagelijks te maken hebben met de vasculaire patiënt en die willen leren van verschillende Nederlandse specialisten op andere indicatiegebieden.

De resultaten en behaalde nascholingspunten worden vanzelfsprekend door ons bijgeschreven in uw persoonlijke GAIA dossier. Artsen die zijn aangesloten bij een vereniging die zonder GAIA werkt, ontvangen een deelnamecertificaat.

Als abonnee ontvangt u:

  • 16 onafhankelijk geaccrediteerde e-learningmodules per jaar (1 punt per artikel, 4 punten per editie)*;
  • 4x per jaar het Nederlandstalige nascholingstijdschrift FocusVasculair (incl. een digitale versie op de tablet);
  • onbeperkt toegang tot het besloten kenniscentrum www.focusvasculair.nl;
  • Gratis onbeperkte toegang tot www.klinischediagnostiek.nl (t.w.v. € 69,50 / jaar)

 * enkele beroepsverenigingen kennen minder punten toe