Een collectief abonnement

Voor al uw specialisten die zich bezighouden met de vasculaire patiënt

FocusVasculair is een nieuw, onafhankelijk en praktijkgericht nascholingsconcept over interdisciplinaire vasculaire geneeskunde. FocusVasculair biedt een unieke combinatie van een toegankelijk digitaal kennisplatform met geaccrediteerde e-learning en een hoogwaardig, Nederlandstalig tijdschrift. FocusVasculair schenkt daarnaast speciaal aandacht aan de samenwerking tussen verschillende disciplines binnen het ziekenhuis.

 

FocusVasculair kent een kortingsstaffel voor collectieve abonnementen waarbij het kortingspercentage oploopt naarmate meer abonnementen worden afgenomen. U kunt al een collectief abonnement afsluiten vanaf vijf collega's.

Collectieve abonnees ontvangen:

  • Persoonlijke inlogcodes. Niet alleen krijgt de abonnee met deze codes toegang tot de e-learning, de codes bieden ook toegang tot het volledige online archief in het kader van zelfstudie;
  • Vier edities van het nascholingstijdschrift. Deze edities worden via de post bezorgd op een door de abonnee zelf gekozen adres;
  • 16 nascholingspunten per jaar als alle e-learningmodules zijn doorgelopen en de eindtoetsen met goed gevolg zijn afgelegd;
  • Het volledige tijdschrift op de iPad.

naamloos.png

Door het veelvuldig voorkomen van comorbiditeit bij de vasculaire patiënt wordt het steeds relevanter om over de grenzen van het eigen vakgebied heen te kijken en meer inzicht te verkrijgen in elkaars expertise. FocusVasculair biedt nascholing op hoog niveau, waarin de zorg rond de vasculaire patiënt vanuit verschillend specialistisch perspectief wordt belicht. FocusVasculair geeft hiermee invulling aan de vraag naar praktische kennis over diagnostiek en behandeling van de vasculaire patiënt.

FocusVasculair is bestemd voor alle specialisten die dagelijks te maken hebben met de vasculaire patiënt en die willen leren van verschillende Nederlandse specialisten op andere indicatiegebieden. De informatie in FocusVasculair is evidence based én direct toepasbaar in de praktijk.

FocusVasculair is een volledig onafhankelijke nascholingsformule. FocusVasculair ontvangt geen geld van overheidswege, is advertentievrij, ongesponsord en op geen enkele wijze gelieerd aan een belangenorganisatie of de medische/farmaceutische industrie.

Meer weten?

Neem contact op met Manon van Deijnen, uitgever van FocusVasculair, voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.
Telefoon: 030-63 550 60 (tijdens kantooruren)
E-mail: vandeijnen@prelum.nl

Vraag gratis een geaccrediteerde e-learning of proefnummer aan

Direct aanvragen